MythBusters

JATO 3

Most Watched

Naked and Afraid TV Schedule

all times et/pt

Sunday August 3

4:00 PM

60 min.

The Pain Forest

TV-14 CC

Two survivalists attempt to endure 21 days in the Malaysian rainforest. With relentless rainstorms, they will have to fight the elements with only their knowledge of the wilderness. Will this firefighter and single mother team survive?
 

5:00 PM

60 min.

Paradise Lost

TV-14 CC

Two survivalists are dropped on a deserted Fijian island. They must battle the elements, as well as each others’ annoyances, as they try to survive 21 days together. With blistering heat, minimal water and scarce food, this will be no honeymoon.
 

6:00 PM

60 min.

Mayan Misery

TV-14 CC

Two survivalists are challenged to survive in a flooded jungle of Belize. The man and woman must face a labyrinth of Mayan caves filled with poisonous snakes and rabid bats. Can they conquer their fears and emerge from the darkness?
 

7:00 PM

60 min.

Primal Fear

TV-14 CC

An unlikely pair of survivalists must coexist on the unforgiving African savannah of Namibia. A lack of food, fire and the difficulty of navigating the thorny landscape threaten to keep the intrepid team from completing their 21-day survival challenge.
 

8:00 PM

60 min.

Meltdown in Bolivia

TV-14 CC

Two survivalists are dropped into the merciless jungles of Bolivia. Severely challenged by flash floods, heat exhaustion and a life-threatening appendicitis attack, will the Wiccan gods of survival be with them or against them?
 

9:00 PM

60 min.

Argentina Impossible

TV-14

Featuring an exclusive preview of next episode's cast - Pediatrician Lisa and survival instructor Tom battle cold and rain in an Argentinian cloud forest. Teamwork may be the toughest challenge as they struggle to overcome clashing attitudes on survival.
 

10:00 PM

60 min.

Playing With Fire

TV-14

Two survivalists are dropped on a deserted Dominica beach. Will surviving in a barren tropical terrain be too great a challenge? Dominica wins the battle and claims a casualty. Can the other survivalist remain and tough it out alone?
 

11:00 PM

60 min.

Argentina Impossible

TV-14

Featuring an exclusive preview of next episode's cast - Pediatrician Lisa and survival instructor Tom battle cold and rain in an Argentinian cloud forest. Teamwork may be the toughest challenge as they struggle to overcome clashing attitudes on survival.
 

Monday August 4

12:00 AM

60 min.

Playing With Fire

TV-14

Two survivalists are dropped on a deserted Dominica beach. Will surviving in a barren tropical terrain be too great a challenge? Dominica wins the battle and claims a casualty. Can the other survivalist remain and tough it out alone?
 

1:00 AM

60 min.

Blood in the Water

TV-14 CC

Two survivalists test their primitive skills on the razor sharp terrain of Andros Island in the Bahamas. Battling starvation, swarms of tiny predators and accusations about a partner’s survival abilities turn this partnership into a bad marriage.
 

2:00 AM

60 min.

Beware the Bayou

TV-14 CC

Billy Berger and Ky Furneaux are dropped in it up to their necks as they have to survive 21 days in the Louisiana swamp. They are washed out of their shelter by storms and have to tackle deadly snakes at every moment while avoiding the hungry alligators.
 

Saturday August 9

7:00 PM

60 min.

Damned in Africa

TV-14 CC

It’s kill or be killed as survivalists Jeff and Eva journey to Madagascar and take on the unforgiving Massif D’Isalo - its nasty boa constrictors, abundant black widow spiders, and harsh desert landscape.
 

8:00 PM

60 min.

Jungle Love

TV-14 CC

Two survivalists are challenged to survive the Nicaraguan rain forest. Battling freezing nights, severe dehydration, and each other, can polar opposites work together to survive 21 days when one is vegetarian and the other’s a meat eater?
 

9:00 PM

60 min.

Playing With Fire

 

10:00 PM

60 min.

Argentina

TV-14

The latest Naked and Afraid Pop Up editon takes you deeper into Lisa and Tom's rain-soaked Argentina adventure.
 

11:00 PM

60 min.

Breaking Borneo

TV-14 CC

Puma Cabra and Julie Wright have to survive in Sabah, Borneo for 21 days. The jungle is their unrelenting foe as they battle with sickness, starvation and the deadly wildlife testing their resolve and determination every step of the way.
 

Sunday August 10

12:00 AM

60 min.

Hearts of Darkness

TV-14 CC

Two survivalists continually butt heads in the Cambodian jungle. In the face of extreme heat and crocodile filled waters will their lack of teamwork be their downfall?
 

1:00 AM

60 min.

Man vs. Amazon

TV-14 CC

Two survivalists journey to the most hostile environment on the planet to take on the Amazon without modern conveniences or clothing. Battling piranhas, jaguars and mosquitoes, can they survive the unsurvivable?
 

2:00 AM

60 min.

The Jungle Curse

TV-14 CC

Two naked survivalists are challenged to survive for 21 days in the Costa Rican rainforest, despite a deadly snake bite on a producer. Kim is paired with Shane. They encounter challenges including rain, illness, shelter fire, and a snake attack.
 

Most Watched

ADVERTISEMENT